Isän motivoiva aamurutiini tyttären kanssa hitiksi – muutkin halusivat kokeilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Positiivisena ja motivoituneena pysyminen on tärkeää varsinkin silloin kun koulupäivä on alkamassa. Syksyllä verkossa alkoi leviämään video, jossa nähtiin miten isä motivoi tytärtään koulupäivää varten. Isä oli nostanut tyttärensä peilin eteen, että tyttö pystyi katsomaan itseään peilistä samalla kun hän toisti isän sanomat asiat.

Isä pyysi tytärtä sanomaan muun muassa sen, että hän aikoo tänään olla positiivinen, keskittyä ja tehdä paljon töitä. Video sai aikaan paljon ihastelua, minkä vuoksi muutkin isät ovat halunneet kokeilla samaa tekniikkaa.

Nyt The Scene on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa muutama isä motivoi lapsiaan koulupäivää varten peilin edessä samalla tekniikalla. He pyytävät lapsia toistamaan heidän sanomat asiat, minkä jälkeen aamurutiini loppuu kunnon halaukseen ja rakkaudentunnustukseen. Tällaisella rutiinilla alkanut päivä ei voi jatkua huonolla mielellä.