Kysy nämä kuusi asiaa ensitreffeillä – säästyt myöhemmiltä yllätyksiltä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä saattaa muunnella totuutta omaan persoonaan, historiaan tai kokemuksiin liittyen ensitreffeillä. Uudelle tuttavuudelle ei välttämättä paljasteta todellista minää, ja myöhemmin ilmi tullut totuus voi aiheuttaa kriisin. Siksi moni suosittelee hienovaraista kyselemistä jo ensimmäisessä tapaamisessa.

Vaikka treffailu ei automaattisesti tarkoita yhteen muuttamista, avioliittoon astumista tai perheen perustamista, kannattaa kumppaniehdokkaalta tiedustella muutamia asioita. Deittien ei ole järkevää kuulustella toisiaan, mutta heidän on saatava tietää rehellisesti asioita, joilla voi olla suuri merkitys suhteen tulevaisuuden kannalta. YourTango vinkkaa seuraavat kysymykset ensitreffeille:

1. Olen kiinnostunut tietämään, että tapailetko tällä hetkellä muita ihmisiä vai onko meidän juttu ainoa?

2. En ole varma, koska tätä olisi sopiva kysyä, mutta onko sinulla minun lisäkseni muita sänkykumppaneita?

3. Minua kiinnostaisi tietää oletko halukas vain treffailla satunnaisen seuran toivossa vai onko tarkoituksenasi etsiä tervettä ja pitkäaikaista parisuhdetta?

4. Mielestäni on omituista, jos ihmiset lopettavat yhteydenpidon varoittamatta. Minua kiinnostaakin tietää, pystytkö olemaan minulle rehellinen ja kertoa, mikäli haluat lopettaa yhteydenpitomme?

5. Minusta on mukavaa tutustua sinuun. Hieman jännittäisi kuulla, että mitä mieltä olet minusta?

6. Olen huomannut, että osa ihmisistä pelkää sanoa asioita suoraan. Onko sinun mielestä ok, että vaihdamme ajatuksiamme rehellisesti?