Nainen söi vesimelonin – vatsa turposi 9 kuukautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubesta löytyy jo monia kekseliäitä videoita, joissa naisen raskaus on kuvattu jollakin hauskalla idealla. Eräs pariskunta päätti kertoa raskaudesta videolla, joka valistaa samalla vesimelonin siementen syömisen haittavaikutuksista ja myös sen onnellisista seurauksista.

Timelapse-videolla nainen syö tyytyväisenä vesimelonia, minkä jälkeen hän lähtee autolla ajelulle. Automatkan aikana vesimelonin siemenet ovat alkaneet kuitenkin kasvattamaan uutta vesimelonia naisen vatsassa. Automatkan päätyttyä naisen vatsassa on jo iso pyöreä vesimeloni.

Nainen näkee onnekseen rannalla hätänapin, jota painamalla hän saa vesimelonin vuoksi tukkeutuneen ruoansulatuksen toimimaan. Lopulta hän saa käsiinsä pienen vauvan, joka on kääritty vesimelonin värisiin liinoihin ja pipoon.