Proteiinijauhe lapsille! Huippumallin uutuustuote ihmetyttää

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle Macpherson tunnetaan myös nimellä The Body. Naisen vartaloa on ihannoitu monista syistä, mutta yksi syy on se, että nainen näyttää vieläkin aivan 20-vuotiaalta ollessaan kuitenkin oikeasti 52-vuotias.

Nyt Macpherson on tehnyt todella erikoisen tuotelanseerauksen, joka on saanut monet hämmentymään ja jopa loukkaantumaan. Macpherson on tuonut markkinoille lisäravinteena proteiinijauheen, joka on suunnattu lapsille.

Lapsille tarkoitettu proteiinijauhe voisi kuulostaa hyvältä jos kyseessä olisi hyväntekeväisyytenä nälänhädästä kärsiville lapsille suunnattu tuote. Näin asian laita ei kuitenkaan ole, mikä on hyvin nopeasti pääteltävissä jauheen kalliista hinnasta.

Lapsille suunnattu Kids Super Supplement -proteiinijauhe maksaa Daily Mail -lehden mukaan 30 dollaria purkilta. Jauheessa kerrotaan olevan kaikki mitä lapsi tarvitsee. Monet perheenäidit tuntuvat olevan kuitenkin sitä mieltä, että normaalissa ruokavaliossa on jo kaikki mitä kasvava lapsi tarvitsee.

Flashback – harbour island -thank goodness it's Friday. @superelixir ! Run into @nordstrom to get some @ellemacphersonbody lingerie.

A photo posted by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

SUPER KIDS | Now landed at welleco.com ? There’s a new kid on @SUPERELIXIR block and it’s everything your tween or teen needs for a healthy, nutritient rich, all-plant protein rich snack ? Nutrition can have a profound effect, particularly during those tricky tween-age years, influencing everything from mood, depression, concentration, digestion and immunity ? THE HEALTHY CHOCOLATE DRINK?Dr Laubscher designed this ‘whole supplement’ with everything their bodies need, all in a clean source of all-plant protein… ?‍♀️ a clean source of organic plant protein that is free from oestrogen ?? free from whey and dairy for optimal digestion ?‍♀️ probiotics for healthy gut function ?? essential vitamins and minerals from natural plant sources ?‍♀️ protein to prevent blood sugar fluctuations and sugar cravings ?? and a healthy dose of fruit and veggies hidden in a delicious chocolate flavour – so even the fussy eaters will love it Shipping globally from WelleCo.com ? #superkids #superelixir #superkidssupplement #supplement #kidsprotein #wellness #organic #plantbased #australia #coolkids #thekidsarealright #solution #ellemacpherson #madeinaustralia

A photo posted by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on