Cruz Beckham kuuli oman singlensä radiosta – hellyttävä reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria ja David Beckhamin 11-vuotias poika Cruz Beckham julkaisi juuri joulusinkun If Every Day Was Christmas. Ensimmäinen oman kappaleen levyttäminen on varmasti ollut pojalle jännittävää, ja Cruz vaikuttaakin todella innostuneelta isänsä julkaisemalla videolla.

David Beckham on julkaissut Instagram-kanavallaan lyhyen videon, jossa Cruz kuulee hänen kappaleensa ensimmäisen soiton suoraan radiosta. Cruz vaikuttaa hämmentyneen iloiselta kun jouluisen mainoksen jälkeen radiossa alkaa soimaan hänen ensimmäinen kappaleensa.

Cruz Beckhamin kanssa työskentelee Justin Bieberinkin managerina toiminut Scooter Braun, jonka odotetaan leipovan nuoresta pojasta tulevaisuuden supertähti. Juuri julkaistun jouluaiheisen kappaleen avulla 11-vuotias poika tekee myös hyvää, sillä osa kappaleen tuotoista lahjoitetaan vähäosaisten Englannissa asuvien lasten hyväksi.