Bikinikuvat paljastivat kohukaunottaren erikoisen tatuoinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan jonkin aikaa mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Nainen ryhtyi eron jälkeen seurustelemaan näyttävän miesmallin kanssa, mistä Brown raivostui julkisesti. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche on jäänyt julkisuuteen.

Nyt hänet kuvattiin lekottelemassa uimarannalla yhdessä ystäviensä kanssa. Miami Beachilla ikuistetuissa bikinikuvissa paljastuu samalla millainen erikoinen tatuointi kaunottarella on jalassaan. Hän on nimittäin tatuoinit takareiteensä suurikokoisen vetoketjun.

Karrueche Tran kiinnitettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries.

Splash
Splash
Splash
Splash