Saara Aalto paljasti unelmansa Staralle vuonna 2012 – odottamaton yhtäläisyys X Factoriin!

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ja britit jännittävät parhaillaan kovasti miten Saara Aallolle käy tämän illan X Factorin superfinaalissa, jossa hän kamppailee koko kilpailun voitosta Matt Terryn kanssa. Saaralle kilpailu ei suinkaan ole ensimmäinen, sillä hän mittelöi aikoinaan myös The Voice of Finlandin finaalissa.

Stara tapasi Saaran Turussa vuonna 2012, kun hän oli esiintymässä DBTL-festivaaleilla. Saara paljasti tuolloin musiikkiuransa unelman, kun hän kertoi haaveilevansa Euroviisuista sen massiivisen tuotannon takia. Neljä vuotta vanhan haastattelun sisältö asettuu nyt mielenkiintoiseen valoon, kun sitä verrataan nyt meneillään olevaan X Factoriin.

– Kyllä Euroviisut on aina ollut sellainen, että mä oon halunnut sinne. Jos miettii sitä kisana, niin ei niin suurta juttua ole, kun se näkyy ympäri maailmaa ja se massiivinen produktio. Mä oon vähän sellainen mahtipontinen ja Euroviisut olisi sellainen paikka, jossa saisin tehdä sen niin täysillä ja isosti. Siksi se on kyllä unelma, Saara Aalto kertoi Staralle vuonna 2012.

Saara Aallon tuolloin mainitsemat unelmat näyttävät nimittäin toteutuneen nyt, neljä vuotta myöhemmin. Britannian X Factor on varsinkin finaalivaiheessa yksi massiivisimmista musiikkialan televisioon tehtävistä tuotannoista, joten se on varmasti toteuttanut laulajatähden ääneen lausumat unelmat.

– Katsoin eilen olympialaisten avajaisia ja minulle tuli fiilis, että vitsi kun pääsisi joskus sellaiseen show’hun. Että olisi ihan järjettömän iso areena missä pääsisi laulamaan koko maailmalle suorassa televisiolähetyksessä, Saara jatkoi ennustaen osaltaan X Factorin menestyksensä.