Brittitähti pantiin koville haastattelussa – videosta somehitti: ”Se oli kiusaamista!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Geordie Shore -ohjelmasta tunnetuksi tullut Charlotte Crosby on muuttanut viime vuosien aikana kasvojensa ulkonäköä huulitäytteiden ja nenäleikkauksen avulla. Nyt hän joutui vastaamaan Loose Women -keskusteluohjelman juontajalle kinkkisiin kysymyksiin siitä miksi hän päätyi kauneusleikkauksiin.

26-vuotias Charlotte Crosby kertoi New Magazine -lehden haastattelussa, että häntä kiusattiin Loose Women -ohjelman kuvauksissa. Crosby tarkensi, että hänen kokemuksensa ohjelmassa oli niin kamala, että hän ei tulisi enää koskaan palaamaan kyseisen ohjelman vieraaksi.

Crosby koki tulleensa kiusatuksi ja kertoi vihaavansa haastattelua. Hän kertoi, että varsinkin juontaja Janet Street-Porter hiillosti häntä ja vähätteli sen vuoksi, että hän oli käynyt nenäleikkauksessa. Street-Porter kysyi Crosbylta muun muassa sitä, että miksi nainen ei käynyt terapiassa ja oppinut elämään ruman ulkonäkönsä kanssa kauneusleikkausten sijaan.