Justin Bieberin manageri otti Cruz Beckhamin hoteisiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaisen popparin Justin Bieberin managerina työskennellyt Scooter Braun on aloittanut työskentelyn Beckhamien 11-vuotiaan laulajalupauksen, Cruz Beckhamin kanssa. Cruz avasi Instagram-sivunsa maanantaina, ja hänellä on jo 236.000 seuraajaa.

Cruz Beckham julkaisi äskettäin joulusinkun If Every Day Was Christmas. Pojan ensimmäinen levytys laukaisee julkkistenavan poplaulajan uran, josta on kohistu jo usean kuukauden ajan. Kerroimme aiemmin, että Cruz Beckhamin manageroinnista ovat haaveilleet myös Kanye West ja Simon Cowell.

Victoria Beckhamin ja hänen jalkapalloilijamiehensä David Beckhamin 11-vuotias poika Cruz julkaisi äskettäin ensimmäisen kappaleensa SoundCloud-palveluun. Poika coveroi Justin Bieberin Home to Mama -kappaleen. Nyt julkaistu joululaulu on äänitetty viime viikonloppuna radiokanava Capitalin ensisoittoa varten.

My first single #IfEveryDayWasChristmas is out tomorrow! Hear it on @CapitalOfficial at 7.30am ?? #CruzOnCapital ?

A photo posted by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on