Parantumattomasti sairas viisivuotias kuoli Joulupukin syliin – viimeisen toiveen täytyttyä

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa pieni viisivuotias poika on kuollut hyvin poikkeuksellisella tavalla, sillä hän menehtyi Joulupukin syliin tämän toteutettua hänen viimeisen toiveensa. 60-vuotias Joulupukkina toimiva Eric Schmitt-Matzen oli juuri saapunut kotiinsa, kun hän sai yllättävän puhelun.

PÄIVITYS: Schmitt-Matzenin kertomusta ei ole voitu vahvistaa kolmannen osapuolen toimesta. Tarinaa epäillään tekaistuksi.

Muun muassa CNN ja BBC -uutisten mukaan sairaanhoitaja pyysi häntä kiireesti sairaalaan tapaamaan erästä hyvin sairasta pikkumiestä, joka halusi tavata Joulupukin. Mies kertoi pukevansa ensin Joulupukin asun ylleen, mutta sairaahoitaja kertoi, ettei aika ehkä riitä siihen.

Schmitt-Matzen lähti heti matkaan ja ehti paikalle 15 minuutissa. Tennesseen Knoxwillessa sijaitsevassa sairaalassa Joulupukki tapasi ensin pojan äidin, joka ojensi pojalle lahjaksi ostamansa Ryhmä Hau -lelun. Sen jälkeen Schmitt-Matzen suuntasi pojan luokse sairaalan teho-osastolle.

– Hän makasi siellä niin heikkona, että näytti olevan valmis nukahtamaan. Istuin hänen sänkynsä viereen ja kerroin kuulleeni, että hän pelkää, ettei näe enää seuraavaa joulua, Eric Schmitt-Matzen kertoi tapaamisesta Knoxville News Sentinel -lehdelle.

Joulupukki kertoi pojalle tämän olevan hänen ykköstonttunsa, joten hänestä pidetään kyllä hyvää huolta. Sitten hän antoi tämän äidiltä saamansa lahjan.

– Poika kykeni hädin tuskin avaamaan lahjan kääreet. Kun hän näki mitä oli sisällä, hän hymyili leveästi ja nojasi taaksepäin. Sitten poika kertoi minulle kuulleensa, että hän tulee kuolemaan. Hän kysyi minulta mistä hän tietää olevansa perillä siellä minne on menossa.

– Kerroin hänelle, että hän voi kertoa perillä olevansa Joulupukin ykköstonttu ja siitä he kyllä tietävät päästää pojan sisään.

Sitten poika halasi Joulupukkia ja kysyi voisiko tämä vielä auttaa häntä. Poika kuitenkin kuoli Joulupukin syliin ennen kuin tämä ehti vastata kysymykseen. Huoneen ulkopuolella seuranneet perheenjäsenet huomasivat pian mitä tapahtui ja ryntäsivät huoneeseen.

Eric Schmitt-Matzen on tehnyt pitkän uran Joulupukkina ja tavannut tuhansia lapsia, mutta tätä tapaamista hän ei tule unohtamaan koskaan. Hän kertoi lehdelle itkeneensä koko matkan kotiin.