Charlotte Crosby matkii Kylie Jenneriä – oma meikkisarja julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias Geordie Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut nainen Charlotte Crosby on ollut paljon esillä mediassa. Eniten häneen liittyvissä uutisissa on keskitytty suurimmaksi osaksi kaunottaren jatkuvasti muuttuvaan ulkonäköön, koska hän on muuttanut sitä melko paljon kauneusleikkausten avulla.

Nyt nainen on tehnyt uuden aluevaltauksen lanseeraamalla oman meikkisarjansa. 40-osainen tuotesarja kantaa nimeä Flique, ja se on melko samanlainen Kylie Jennerin meikkisarjan kanssa. Charlotte Crosby on kuitenkin halunnut erottua heti yhdellä ratkaisevalla tekijällä, joka on se, että hänen tuotteensa ovat hieman kalliimpia.

Charlotte Crosbyn Flique-sarjassa on nestemäisiä huulipunia, korostuspuutereita, luomivärejä, irtoripsiä ja uusimpana lisäyksenä myös seitsemän eri kokoista meikkisivellintä. Crosby on kommentoinut Daily Mail -lehden mukaan, että meikkisarjan tekeminen on ollut hänen unelmansa. Hän on halunnut toteuttaa projektin myös faniensa vuoksi, koska he kyselevät Crosbyltä jatkuvasti meikkivinkkejä.

When your highlighter glow pallette is everything !!!! #easilocks #fliquecosmetics www.easilocks.com

A photo posted by FLIQUÈ COSMETICS (@fliquecosmetics) on

Coming soooooooooon !!! Stay tuned!!! www.easilocks.com

A photo posted by FLIQUÈ COSMETICS (@fliquecosmetics) on

Such an exciting day for @fliquecosmetics ! Thank you so much to you all !! X

A photo posted by FLIQUÈ COSMETICS (@fliquecosmetics) on