Kunpa peurat käyttäytyisivät näin – peuraoppilaat koulussa?

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monia liikenneonnettomuuksia tapahtuu silloin, kun villieläimet lähtevät auton lähestyessä ylittämään tietä. Nyt eräs peura päätti onneksi kouluttaa kolmea muuta peuraa siitä miten tien voi ylittää mahdollisimman turvallisesti.

Tom McGovern -niminen koomikko on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan sketsin, jonka hän on tehnyt Snapchatin peurafiltterin avulla. Mies esittää opettajaa ja kolmea oppilasta, joille hän kertoo liikenneturvallisuudesta ja tien ylittämisestä.

Peuraoppilaat ovat luennon aikana hieman levottomia, mikä aiheuttaa opettajalle pientä pään vaivaa. Yksi oppilas saa kuitenkin ehdotettua, että auton saapuessa tulisi jäädä seisomaan keskelle tietä. Tämän opettaja korjaa nopeasti vääräksi ja neuvoo peuroja ylittämään tien aina loppuun saakka toiselle puolelle.