Sekava lyhytelokuva hämmentää verkossa – tämäkö poikkitaiteellista?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internet. Tuo aikuisviihteen ja kissavideoiden paratiisi, joka kätkee sisälleen lähes kaiken maailmassa olevan laillisesti saatavilla olevan tiedon. Toisinaan netin syövereihin ladataan materiaalia, joka saa paatuneimmankin katsojan hämmentymään.

Osa meistä luulee nähneensä lähes kaiken. Harva kuitenkaan on nähnyt pienelokuvaa, jossa alaston ja kiiltäväpintainen mies kantaa lasipulloa kädessään. Pullon sisällä on pää. Oranssi mies kävelee polkua pitkin auringon sarastaessa.

Cool 3D Worldin toteuttama animaatio voidaan mieltää samaan aikaan omituiseksi kuvitelmaksi tai poikkitaiteelliseksi esitykseksi. Siinä vaiheessa kun kiiltäväpintainen mies ulostaa lisää päitä lasipulloon, ollaan todella jännän äärellä. Mieleen nousee vain yksi kysymys: ”Miksi?”