Taylor Swift ja Zayn Malik duetoivat Fifty Shades Darker -elokuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paljon puhutun Fifty Shades -kirjasarjan elokuvat ovat aiheuttaneet melkoisen mediamylläkän. Ensimmäinen elokuva jakoi paljon mielipiteitä, ja niin tulee luultavasti jakamaan myös jatko-osa Fifty Shades Darker, joka julkaistaan ensi vuoden helmikuussa.

Nyt elokuvan pohjalta on tehty jo yksi paljastus, joka liittyy elokuvan musiikkiin. Taylor Swift ja Zayn Malik ovat muodostaneet yhdessä todella yllättävän dueton ja tehneet uuden elokuvan tunnusmusiikin. Parivaljakon julkaiseman kuuman kappaleen nimi on I Don’t Wanna Live Forever.

Taylor Swift julkaisi heidän yhteistyöstään videon, jossa kuullaan uutta kappaletta ja nähdään paloja Fifty Shades Darker -elokuvasta. Instagram-video on saanut muutamassa tunnissa jo yli 2,1 miljoonaa katselua ja 22.900 kommenttia faneilta, jotka tuntuvat odottavan kappaleen jälkeen elokuvaa yhä innokkaammin.

#fiftyshadesdarker #idontwannaliveforever

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on