Viisi vinkkiä kylpyhuoneeseen – näin saat lisää säilytystilaa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylpyhuoneissa on hyvin harvoin, jos koskaan, tarpeeksi säilytystilaa. Mikäli haluaa säilyttää kaikki tavarat hiustenkuivaajasta pyyhkeisiin samassa huoneessa suihkun kanssa, kannattaa ottaa käyttöön muutama nerokas vinkki.

PureWow tarjoilee nyt viiden kohdan listan, jossa luetellaan nerokkaita neuvoja lisätilan saamiseksi kylpyhuoneeseen. Pieniä metalliesineitä varten kannattaa seinälle asentaa magneettikisko, johon voi ripustaa vaikkapa kynsisakset, pinnit ja pinsetit. Pyyhkeet mahtuvat hyllylle tiiviimmin, kun ne rullaa siisteiksi kääröiksi. Mikäli kylpyhuoneesta puuttuvat kunnon säilytystilat, kannattaa sinne hankkia yksinkertaisia lisähyllyjä vessapaperirullia tai saippuoita varten.

Siistimmän lopputuloksen saa, kun hyllyjen tavarat panee omiin koreihinsa. Ylimääräiset hyllylevyt ja naulakot auttavat myös lisätilan saamisessa etenkin, jos ne asentaa hieman silmätasoa korkeammalle. Vanhat saippuatelineet voi uusiokäyttää lavuaarin kaapissa pesuaineiden ja siivousvälineiden lajittelijoina.