Hämmästyttävä luontokuva: Alligaattori ratsasti manaatilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna sosiaalisessa mediassa ihmeteltiin luontokuvaa, jossa sammakko näytti ratsastavan kovakuoriaisella. Nyt hämmästystä on kerännyt toinen erikoista parivaljakkoa kuvaava otos.

Facebookin Florida’s Fish and Wildlife Convervation Comission järjestön -sivulla järjestettiin taannoin kilpailu, jossa etsitään vuoden luontokuvaa. Yksi otos herätti huomiota muita enemmän. Siinä alligaattori näyttää ratsastavan manaatilla.

Mikään kuvassa ei viittaa siihen, että alligaattori olisi hyökännyt manaatin kimppuun. Se vain näyttää saaneen ilmaisen kyydin vedessä elävältä nisäkkäältä. Järjestön tiedottajan, Ron Menzichin mukaan alligaattorit eivät yleensä hyökkää täysikasvuisten manaattien kimppuun.

– Uskon manaattien oleilleen lämpimien vesien lähettyvillä, ja alligaattori todennäköisesti etsi aurinkoista paikkaa. Sillä tavoin niiden tiet ristesivät, Menzich spekuloi Click Orlando -sivuston mukaan.

 

Alligator swimming atop manatee entering Blue Spring State Park.By Dana Menk

Publié par MyFWC sur mercredi 30 novembre 2016