Beckhamien vaatimattomat joululahjatoiveet – listalla sukkia ja pyjama

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljonäärin elämästä nauttivan ex-jalkapalloilija David Beckhamin perhe nousi äskettäin otsikoihin, kun perheen 11-vuotias Cruz-poika solmi sopimuksen Justin Bieberin manageri Scooter Braunin kanssa. Kaikesta huolimatta perhe viettää kertomansa mukaan hyvin perinteistä joulua.

Los Angelesissa ja Lontoosssa vuoroin asuva David ja Victoria Beckham eivät toivo joulupaketteihinsa Ferrareita tai maailmanympärysmatkoja. Vaikka perheellä olisi varallisuutta ökylahjoihin, toivovat vanhemmat lahjakääröihin tuikitavallisia ja pehmeitä lahjoja.

– Sukat ovat aina hyvä lahja. Olen engelsmanni ja kuten tiedetty, rakastamme laadukkaita sukkia. Pyysin niitä joululahjaksi. Victoria toivoo mukavaa pyjamaa. Hän rakastaa miellyttäviä ja kotoisia yöpukuja, 41-vuotias jalkapalloilija paljasti Entertainment Tonightille.

Perheen lapset ovat oppineet vaatimattomuutta ja hyvän tahdon eleitä vanhemmiltaan. Vastikään joulusinkun julkaissut Cruz Beckham tekee hyväntekeväisyyttä ja lahjoittaa osan tuotoista hyväntekeväisyysjärjestöille. Orastavasta poplaulajan urasta huolimatta Cruz keskittyy isänsä mukaan ensisijaisesti koulunkäyntiin.