Chrissy Teigenin aviomies matkoilla – sivalsi osuvasti somekuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Chrissy Teigen ja muusikko John Legend ovat tällä hetkellä yksi seuratuimmista pareista. Yhdessä Luna-nimisen tyttärensä kanssa he muodostavat herttaisen perheen, jonka arkea fanit seuraavat innoissaan sosiaalisessa mediassa.

31-vuotias Chrissy Teigen on tunnettu hauskoista twiiteistään, joihin tutustuttuaan aviomies John Legendkin on aikoinaan naiseen ihastunut. Nyt Teigen julkaisi huvittavan perhekuvan, jossa hän kertoo mitä tapahtuu silloin kun John Legend ei ole paikalla. Kuvan mukaan mies on helposti korvattavissa.

Chrissy Teigen julkaisi jouluisen kuvan, jossa hän istuu joulupukin vieressä ja Luna-tytär on päässyt joulupukin syliin. Koska John Legend on ollut tänä tärkeänä hetkenä Pariisissa, naisen on täytynyt korvata hänet kuvassa jotenkin. Teigen oli neuvokkaana ottanut mukaansa aviomiehen kasvoista tehdyn kuvan, jota toisella puolella istuva nainen pitää kasvojensa edessä esittäessään Legendiä.