Kysely selvitti: Ovatko miehet peppu- vai tissimiehiä?

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän hetken trendi ja ihannevartalo naisille on pyöreä ja suurehko takapuoli, jollaisen osa saa hyvien geenien ansiosta ja osa raskaiden kyykkytreenien ansiosta. Kyselyn mukaan on kuitenkin käynyt ilmi, että miesten mieltymys ei ole muuttunut tämän ihanteen myötä.

Yhdysvalloissa tehdyn kyselyn mukaan miesten silmät harhailevat edelleen kaikkein eniten naisten rintoihin takapuolen sijaan. Fitrated.com-sivusto teki kyselyn 2.017 ihmisellä, jotka vastasivat kysymyksiin koskien heidän mieltymyksiään naisten vartaloiden suhteen.

Kyselyyn vastanneista 48 prosenttia kertoi pitävänsä eniten kurvikkaista naisista. 24,1 prosenttia haluaisi naisellaan olevan sopusuhtainen ja normaalikokoinen vartalo. 22,4 prosenttia vastanneista piti hoikkia naisia kaikista viehättävämpinä ja yllättäin vain 3,8 prosenttia piti lihaksikasta vartaloa naisella kauniina.

Kurvikkaista ja normaalikokoisista naisista pitävät miehet olivat enemmän kiinnostuneita naisten rinnoista kuin takapuolista. Miehet, jotka pitivät hoikkia naisia seksikkäämpinä, olivat tosin enemmän peppumiehiä.