Aviopari ollut jo 5 vuotta häämatkalla – käynyt 50 eri maassa!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosalle hääpareista häämatka on yksi elämän kalleimmista ja upeimmista matkoista, koska silloin kohde valitaan yleensä poikkeuksellisen kaukaa. Mike ja Anne Howard menivät naimisiin vuonna 2011, mutta heidän häämatkastaan tuli poikkeuksellinen. Se nimittäin jatkuu edelleen.

Pariskunta päätti häidensä jälkeen lopettaa työnteon, myydä valtaosan omaisuudetaan ja panna asuntonsa vuokralle, koska halusivat jatkaa lomailua ympäri maailmaa. Nyt, viisi vuotta myöhemmin, he ovat käyneet häämatkallaan jo 50 eri maassa kaikilla mantereilla.

https://www.instagram.com/p/zh1M1syLti/?taken-by=honeytrek

Mike ja Anne Howard ovat nauttineet elämästään keskimäärin 25 dollarin päiväbudjetilla, joka riittää kaikkeen elämiseen ja matkustamiseen. Alunperin budjetti oli 39 dollaria päivässä, mutta rahanmenoa piti lopulta vähentää. Rahaa pariskunta ansaitsee ylläpitämänsä HoneyTrek.com -verkkosivun avulla.

Vaikka kotimaahan jäivät sukulaiset, ystävät ja hyvät työpaikat, eivät he ole katuneet hetkeäkään.

– Ajattelimme, että unelmien seuraaminen vasta 65-vuotiaana eläkeläisenä kuulosti liian riskialttiilta. Päätimme lähteä heti maailmalle, kun olemme vielä nuoria ja terveitä, Mike kertoi Washington Postille.

https://www.instagram.com/p/BF24_nSyLqc/?taken-by=honeytrek

https://www.instagram.com/p/BC3MYEdyLja/?taken-by=honeytrek

https://www.instagram.com/p/3jyZ4NSLp_/?taken-by=honeytrek

https://www.instagram.com/p/y-DLA-yLqA/?taken-by=honeytrek

https://www.instagram.com/p/acfYWmSLoK/?taken-by=honeytrek