Kysely todisti: Naiset haluavat normaalikokoisen miehen hyvillä käsilihaksilla

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä puhutaan siitä miten paljon naiset kokevat paineita sen vuoksi, että heidän vartalonsa tulisi olla täydellinen. Miesten ulkonäköpaineista ei puhuta niin paljon vaikka luultavasti osa miehistäkin niitä kokee. Paineet eivät ole syntyneet turhasta, koska monilla naisilla on kyselyn mukaan isot odotukset miehen vartalon suhteen.

Fitrated-sivusto teki kyselyn, johon vastasi yli 2.000 ihmistä. Kyselyn myötä kävi ilmi, että 41,7 prosenttia naisista pitää tavallisen kokoista ja sopusuhtaista miestä kaikista seksikkäimpänä. 35,8 prosenttia vastanneista naisista viehättyi miesten lihaksikkuudesta. 4,4 prosenttia vastanneista halusi kookkaamman miehen ja 9,1 prosenttia naisista piti eniten hoikista miehistä.

Normaalikokoisista ja lihaksikkaista miehistä pitävät naiset kertoivat, että lihaksikkaat kädet kiinnittivät eniten heidän huomionsa. Seuraavaksi tärkein huomion kiinnittäjä oli rinta, minkä jälkeen kolmanneksi seksikäs kohta miehessä oli hyvä takapuoli. Hoikista miehistä pitävät naiset arvostivat myös hyviä käsilihaksia, mutta rinta- ja vatsalihakset olivat heille kuitenkin miehillä tärkeämmät kuin normaalivartaloisista miehistä pitäville.