Lintuhämähäkki karkasi asuntolassa – käveli vessassa vastaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämähäkkikammosta, eli araknofobiasta kärsivät henkilöt saavat kauhunväristyksiä pelkästään hämähäkkieläinten kuvien katselemisesta. Elävän kahdeksanjalkaisen kohdatessaan he voivat joutua paniikkikohtaukseen tai vähintään täristä pelosta. Onneksi brittiläinen Caius Tabberer ei pelkää hämähäkkejä – ainakaan kovin paljoa.

Manchesterin yliopistossa opiskeleva Tabberer oli mennyt asuntolansa yleisiin saniteettitiloihin. Yhtäkkiä hän huomasi, kuinka lattialla tepasteli isokokoinen ja karvainen lintuhämähäkki. Hämähäkki oli 19-vuotiaan miehen mukaan viimeinen asia, mitä hän odotti näkevänsä vessareissun aikana, Mirror uutisoi.

Nuori herra myöntää säikähtäneensä otusta. Kampuksen vartijat ottivat hämähäkin talteen ja toimittivat eläimen alkuperäiselle omistajalleen. Hämähäkin nimi on Yolandi Lee Ven Sloan ja sillä on oma profiili Facebookissa.