Viikon kiteytys! Näin elämä muuttuu 30-vuotiaana

Fitness Koti & Asuminen Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset alkavat nopeasti huomaamaan muutoksia elämässään kun ikää tulee lisää. Ulkonäön lisäksi iän myötä muuttuu myös moni muukin asia, kuten terveys, perhesuhteet, raha-asiat ja sosiaalinen elämä.

Yksi suurimmista muutoksista tapahtuu yleensä sosiaalisessa elämässä ja aineenvaihdunnassa 20-vuotiaan ja yli 30-vuotiaan kehon välillä. Ennen yöelämään oli pakko päästä joka viikonloppu, jolloin juhlittiin lähes aina aamuun saakka. Yli 30-vuotiaana hyvät yöunet voivat kuitenkin viedä voiton baarikierrokselta.

Aineenvaihdunta muuttuu myös niin radikaalisti, että iltapalaksi vedetyn suklaalevyn sijaan syödäänkin jotain terveellistä ja tehdään vatsalihastreeni. Nuorena myös parisuhteessa ollessa tekstiviestien lähettäminen on hauskaa, nokkelaa ja flirttailevaa toisin kuin vanhempana, jolloin viestit voivat keskittyä lähinnä siihen mitä toisen pitää tuoda kaupasta.