Sinkkuelämää-sarjan stylisti tylyttää: ”Vaihtakaa näyttelijät nuorempiin ja seksikkäämpiin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuelämää-sarjan luoja Michael Patrick King lupaili taannoin uude tuotantokauden kuvaamista eetteriin. King heitti ilmoille mahdollisuuden jatkaa Sinkkuelämää-sarjaa, mutta se tultaisiin esittämään videotoistopalvelussa, kuten Netflixissä. Sarjan taustajoukoissa työskennelleellä stylistillä on mielipiteensä asiaan.

– Sinkkuelämää-sarjalla on edelleenkin mahdollisuudet menestymiseen, mutta ei enää samojen vanhojen naisten kanssa. Mikäli he haluavat kuvata uudelleen Sinkkuelämää-sarjaa, tulee heidän tehdä se neljän upean, nuoren, seksikkään ja mehukkaan naisen kanssa, jotka rakastavat vaatteita, stylisti Patricia Field kertoo Page Six -lehdelle.

Newyorkilainen muodin asiantuntija omisti pitkään oman putiikkinsa New Yorkissa. 74-vuotias muotisuunnittelija paljastaa muun muassa Patti Smithin hankkineensa esiintymisasujaan hänen liikkeestään 70-luvulla. Patricia Field on voittanut lukuisia palkintoja Sinkkuelämää-sarjan puvustamisella.

#Repost @jzinonos ・・・ missin' miami heat, pat, and artfashion launch #tbt

A photo posted by Patricia Field Enterprise ?? (@patricia_field) on