Ylistys kaikille äideille! Video kiteytti millaista olisi ilman heitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsien elämässä vanhempien rooli on todella suuri. Varsinkin äideillä on yleensä lastensa sydämessä erityinen paikka. Oli lapsesta kuitenkin huolehtinut pienenä isä tai äiti, vanhempien puuttuminen ensimmäistä kertaa kotoa pois muuttaessa käy nopeasti selväksi nuorille aikuisille.

Videolla nähdään millaista elämä on äidin kanssa ja miltä se voi tuntua ilman äitiä. Konkreettinen asia on jo heti se, että huolehtivana vanhempana lapsi puetaan mahdollisimman lämpimästi. Yksin pukiessa päälle saattaa lapsena valikoitua jokin hieno asukokonaisuus, joka ei kuitenkaan ole riittävän lämmin.

Vanhemmat herättävät lempeästi kouluaamuina hipsuttelemalla, minkä rinnalla ärsyttävä herätyskellon ääni tuntuu todella karulta. Vanhemmat lohduttavat murheiden ja surun hetkellä ja pitävät huolen siitä, että jääkaapissa on aina jotain muutakin syötävää kuin eiliset pizzan tähteet ja vanhaksi mennyt maito.