Mies liimasi takapuolensa kiinni – ja otti sitten ulostuslääkettä!

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään videoita toinen toistaan sekavimmista tempauksista, mutta nyt eräs videoista menee monin tavoin totutun rajan toiselle puolelle. Videossa mainitaan ihan syystäkin sekä suomalaiset Duudsonit kuin heidän kollegansa Jackass ja Dirty Sanchez, sillä kyseessä on tavallista rajumpi vessapila.

Videon päätähti on päättänyt kokeilla miltä tuntuu, kun hän liimaa takapuolensa kiinni pikaliimalla ja ottaa sitten ulostuslääkettä. Kuten arvata saattaa, tuloksena on melkoinen show, kun mies istuu tuskissaan wc-pöntöllä ihmetellen itsekin minne hänen ulosteensa päätyy.

Tätä temppua ei kannata kokeilla ainakaan kotioloissa, sillä myös kuvausryhmällä näyttää olevan vaikeuksia seurata tilannetta läheltä.