Vauva lauloi upean joululaulun – pysyi täydellisesti nuotissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulun lähestyessä monet jakavat perheestään jouluaiheisen valokuvan, jota he käyttävät joulukortin tavoin toivottamaan tutuille ja ystäville hyvää joulua. Nyt eräs isä hoiti jouluntoivotukset hauskan videon avulla.

Perheenisä on kuvannut huvittavan videon, jossa hän esittää joululaulun suloisen vauvansa avulla. Isä käyttää pikkuista vauvaansa puhuvana päänä pitäessään pikkuista sylissään ja liikutellessaan vauvan suuta laulun sanojen mukaan.

Isä laulaa joulukappaleen hauskalla äänellä ja liikuttelee vauvan suuta samaan tahtiin. Vauva on todella herttainen näky isän liikutellessa sen suuta laulun sanojen mukaisesti. Vauva ihmettelee hellyttävästi tilannetta ja varmasti miettii mielessään mitä omituisesti käyttäytyvä isä mahtaa oikein tehdä.

This baby sings a pitch-perfect Christmas carol… with a little help from Dad (one for the earphones)

Publié par Daily Mail sur lundi 19 décembre 2016