Khloe Kardashian laihtui 5 kiloa nopeasti – jätti pois vain yhden asian

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on saanut oman uuden Revenge Body With Khloe Kardashian -nimisen televisiosarjan, jossa hän auttaa ihmisiä laihduttamaan ja saamaan itselleen upean vartalon. Kardashian toimii monien fanien inspiraationa, koska myös hän itse laihdutti vaikean eron jälkeen noin 16 kiloa ja on nyt elämänsä parhaassa kunnossa.

Khloe Kardashian säteilee nyt punaisessa bodyssa Health-lehden uusimman numeron kannessa. Kardashianista tehtiin lehteen myös haastattelu, jossa hän kertoi omasta terveydestään, urheilemisesta ja omista ruokailutottumuksistaan. Khloe Kardashian paljasti lehdelle myös sen miten hän laihtui kahdessa viikossa viisi kiloa.

Khloe Kardashian kertoo syövänsä melko terveellisesti ja valitsevansa jokaiseksi lounaaksi yleensä salaattia. Kardashian kuitenkin paljasti, että maitotuotteiden jättämisellä on ollut suuri rooli hänen painonpudotuksessaan. Nainen kertoi juovansa enää vain mantelimaitoa, koska maitotuotteet keräävät häneen rasvaa. Kardashianin mukaan hän laihtui viisi kiloa kahdessa viikossa jätettyään kaikki maitotuotteet pois omasta ruokavaliostaan.

@khloekardashian keeping it real ?

A photo posted by Health (@healthmagazine) on