Mies meni ostamaan joulukuusta pilvessä – palasi lohikäärmeen kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet hankkivat juhlapyhiksi kotiinsa joko aidon tai muovisen joulukuusen, mutta eräs Los Angelesissa asuva mies päätyi vaihtoehtoiseen ratkaisuun. Hän hankki tyttöystävänsä kotiin jouluisen lohikäärmeen.

Lohikäärmeen ostaminen kuusen sijaan selittyy sillä, ettei mies ollut ostohetkellä selvin päin. Reddit-käyttäjä SnapeProbDiedAVirgin kertoo nimittäin lähteneensä suorittamaan jouluostoksiaan pilvessä. Hänen tyttöystävänsä kodin nurkkaa koristaa nyt jättiläismäinen puhallettava lohikäärme, jonka päässä on tonttulakki.

Vaikka joulushoppailu huumaavan aineen vaikutuksen alaisena saattaa kuulostaa kyseenalaiselta, ei mies rikkonut lakia. Kannabis laillistettiin taannoin Kaliforniassa, ja oman auton ajamisen sijaan hän lähti ostamaan kuusta turvallisesti Uberin kuljettamana.

 

Went to buy a Christmas tree high, came back with a Dragon. from pics