Syvänmeren kalastajan järkyttävät löydökset – aivan Suomen naapurista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiskunta tuntee melko hyvin maapallon merenpäälliset osat ja niiden luonnon ja eliöstön. Merenalainen maailma pitää kuitenkin vielä sisällään rajattoman määrän löydöksiä, joista ihmisillä ei ole vielä minkäänlaista tietoa. Harva on myöskään nähnyt millaisia tosielämän hirviöitä merten pohjissa asuu.

Venäläinen syvänmeren kalastaja Roman Fedortsov on saanut työkseen ihmetellä toinen toistaan pelottavamman näköisiä saaliita, joita hän on nostanut merten syvyyksistä. Nyt hän on päättänyt jakaa karmeimpien otusten kuvia Twitteriin avaamallaan käyttäjätilillä.

Tähän mennessä kuvien joukossa on monia kaloja, jotka voisivat olla suoraan vaikkapa Alien-elokuvista. Kuvista uutisoineen Moscow Timesin mukaan Fedortsov asuu Murmanskin alueella, eli melko lähellä Suomen rajaa. On siis todennäköistä, että myös kuvien saaliit ovat peräisin samalta alueelta.