Pandakarhu otti yhteen lumiukon kanssa – ihastuttava sekoilu tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni suomalainen on elätellyt toivoa valkoisesta joulusta, mutta se näyttää tämän hetken lämpimillä säillä turhalta toivolta. Esimerkiksi Kanadassa lunta on satanut kuitenkin jo mielin määrin, ja siitä nautitaan suuresti sekä ihmisten että eläinten toimesta.

Nyt Facebookissa on alkanut leviämään ihastuttava video, jossa pandakarhu on alkanut leikkimään lumiukon kanssa. Lumiukko on kasattu lumesta aitauksessa elävän pandakarhun iloksi, ja panda osaakin ottaa siitä kaiken ilon irti painiessaan sen kanssa ja hyppiessään sen päälle.

Sky News on julkaissut Facebook-sivuillaan Toronton eläintarhassa kuvatun videon, joka on saanut paljon ihastelua osakseen. Pandakarhun seuraamisesta ei voi tulla kun pelkästään hyvälle mielelle, kun panda kieriskelee lumessa ja kiipeää lumiukon päälle makaamaan.

Watch this panda get a little carried away with a snowman in Canada

Publié par Sky News sur mercredi 21 décembre 2016