Tällaisista petipuuhista ihmiset pitävät horoskooppinsa mukaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä uskoo horoskooppeihin, mikä voi johtua siitä, että he itse ajattelevat oman horoskooppinsa kuvaavan heitä täydellisesti. Horoskoopit luonnehtivat ihmisiä ja heidän käytöstään eri mittarien mukaan, ja nyt Elite Daily -lehti paljasti, mitä horoskooppi kertoo ihmisten seksimieltymyksistä.

Vesimies

Vesimiehet rakastavat seksileluja, joten pattereita, leluja ja liukasteita tulisi aina olla yöpöydän laatikossa.

Kalat

Kalat haluavat paeta sängyssä tavallista arkea ja kokeilla roolileikkejä, erilaisilla fetisseillä leikkimistä ja sitomista.

Oinas

Harrastakaa seksiä julkisilla paikoilla ja kääntäkää kutkuttava kiinni jäämisen pelko intohimoksi.

Härkä

Härkä rakastaa sotkemista. Lisätkää petipuuhiin esimerkiksi kermavaahtoa, suklaata, kinuskia ja marjoja.

Kaksoset

Kaksoset rakastavat tuhmaa puhetta ja pitävät vaihtelusta, minkä vuoksi parinvaihto saattaa myös olla heidän listallaan.

Rapu

Ravut rakastavat roolileikkejä, joten rapujen hullutteluun ja näyttelemiseen kannattaa lähteä rohkeasti mukaan.

Leijona

Leijonat rakastavat vaniljan tuoksua ja strippaamista. Hurmaa leijona hyvällä tuoksulla ja menkää ulkoilmaan rakastelemaan auringon alle.

Neitsyt

Neitsyt arvostelee muita ja haluaa itse käyttäytyä täydellisesti. Pieni nolaaminen ja ohjasten ottaminen makuuhuoneessa saa hänet innostumaan.

Vaaka

Vaaka rakastaa takapuolia ja haluaa tutkia sitä perusteellisesti myös kumppaninsa kohdalla.

Skorpioni

Skorpionit pitävät sitomisesta, alistamisesta ja alistumisesta. Roolileikkeihin kannattaa siis varautua piiskan, kaulapannan ja hihnan kanssa.

Jousimies

Jousimiehet pitävät seksiä urheilulajina, joka heidän tulee voittaa. Tässä lajissa jousimiehen kannattaa antaa voittaa ja itse vain nauttia kyydistä.

Kauris

Kauriit nauttivat erikosten fantasioiden toteuttamisesta. Kuuntele avoimin mielin kauriin ideaa ja lähde leikkiin mukaan.