Monopoly-pelin kriisipuhelin päivystää jouluna – ratkoo perheiden sääntöriitoja

Koti & Asuminen Pelit Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien perheiden jouluperinteisiin kuuluu hyvän ruoan ja lahjojen lisäksi saunominen, elokuvien katsominen ja lautapelien pelaaminen. Varsinkin aikuisia viihdyttää hieman haastavammat pelit kuten Trivial Pursuit ja Monopoly. Pelaamiseen olennaisena osana kuuluu vaikeissa tilanteissa myös väittely kun tilanne alkaa näyttämään pelissä tiukalta.

Hasbro UK -yritys kertoi Huffington Post -sivustolle saavansa paljon kyselyitä pelaajilta, jotka ovat joutuneet pelin aikana pattitilanteeseen. Väittely johtuu yleensä siitä, että sääntöjä ei muisteta tai tulkita oikein, tai sääntöjä keksitään matkan varrella lisää. Nyt yritys on kuitenkin päättänyt auttaa jouluna pelaajia ja perustaa heitä varten kriisilinjan.

Monopoly-peliä varten on perustettu kriisilinja, johon pelaajat voivat väittelytilanteen sattuessa soittaa ja kysyä neuvoa. Numero päivystää jouluaatosta aina tapaninpäivään saakka, ja kriisilinjan asiakaspalvelijat ovat sääntökirjojen kanssa odottamassa ja valmiita ratkaisemaan minkä tahansa ongelman. He odottavat suurta puhelutulvaa varsinkin jouluaattona noin kuuden aikaan illalla.