Pariskunta erosi 20 vuoden avioliiton jälkeen – järjesti näyttävät erojuhlat

Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avioeroa juhlistetaan harvemmin samalla tavalla kuin naimisiin menoa, vaikka ero saattaa olla kaikille osapuolille huomattavasti parempi ratkaisu kuin liitossa jatkaminen. Nyt Yhdysvalloissa asuva ex-pariskunta on kuitenkin noussut juhlittuaan eroaan näyttävällä tavalla.

Jeff Becerra ja Michelle Mahoney päättivät erota oltuaan naimisissa 24 vuoden ajan. Kun avioero tuli virallisesti voimaan, päätti ex-pariskunta juhlistaa asiaa näyttävällä tavalla. Tarkoituksena oli tehdä asiasta vähemmän kiusallinen perheenjäsenille ja ystäville.

– Halusimme jakaa yhdessä rakentamamme asiat reilusti ja pitää perheen etusijalla. Teimme mitä teimme, ja meistä tuntui että sitä olisi syytä juhlistaa, Michelle Mahoney kuvaili Buzzfeed-sivustolle.

Kuten kaikissa kunnon juhlissa, mukana oli ruokaa, juomaa ja tanssimista. Tapahtuman järjestämisessä auttanut perheen 18-vuotias tytär Emma kuvaili juhlia erittäin hauskoiksi. Vaikka kyseessä oli avioerojuhlat, oli niiden suunnittelussa sama vaiva kuin hääjuhlien tapauksessa.

– Olin ex-mieheni kanssa 24 vuoden ajan. Me todella tiedämme kuinka järjestetään kunnon bileet, Mahoney hehkutti.