Kaikki seis! Blade Runner 2049 ilmestyy ensi vuonna – tässä esimakua elokuvasta

Elokuvat Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulttielokuvan maineeseen noussut Blade Runner saa jatko-osan ensi vuonna. Ridley Scottin ohjaama science fictionin klassikkoelokuva jatkaa siitä, mihin se jäi vuonna 1982. Harrison Fordin lisäksi elokuvassa nähdään suuri joukko tuttuja eturivin näyttelijöitä.

Tulevaisuuden Los Angelesiin sijoittuva Blade Runner 2049 -elokuva ilmestyy 10. kesäkuuta 2017. Pääosassa nähdään suosikkinäyttelijä Ryan Gosling, jonka tehtävänä on jäljittää alkuperäinen Blade Runner, eli Harrison Fordin esittämä Rick Deckard. Sivurooleissa nähdään muun muassa Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista ja Jared Leto.

Blade Runner 2049 -elokuvan ohjaaja on muun muassa Sicario ja Prisoners -elokuvista tunnettu Denis Villeneuve. Elokuvan ensimmäinen traileri on nyt ilmestynyt Warner Bros. Picturesin Youtube-kanavalle. Traileria on katsottu yhden päivän aikana kolme miljoonaa kertaa.