Pikkutyttö hakkasi oven säpäleiksi nyrkeillä: ”Joulun toivelahja jäi saamatta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa perheissä on eilen ja tänään kuultu perheen pienimpien suusta valitusta siitä kuinka joku joulun toivelahjoista jäikin lopulta saamatta. Joulupukki, vanhemmat ja sukulaiset eivät millään voi toteuttaa kaikkia toiveita. Joskus pettymys voi purkautua hyvinkin voimakkaasti.

Parhaillaan verkossa nähdään video, jossa yhdeksänvuotias Evnika Sadvakasov takoo näyttävästi asunnon sisäovea saaden siihen saman tien reiän. Reiän syntymistä ei videolla nähdä, mutta tyttö saa salamannopeilla iskuillaan aukkoa merkittävästi suuremmaksi ja oven kirjaimellisesti säpäleiksi.

Todellisuudessa lyöntien suu on tuskin liittynyt joululahjoihin, vaikka videon tekstissä niin väitetäänkin. Tyttö on nimittäin tunnettu nyrkkeilijalupaus, jonka videoita myös alan legenda Mike Tyson on jakanut sosiaalisessa mediassa.