TMZ: George Michael kuoli sydänkohtaukseen nukkuessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti George Michael kuoli joulun aikaan kotonaan Englannissa. Nyt yhdysvaltalainen TMZ-viihdesivusto on saanut tietoonsa, että supertähti kuoli sydänkohtaukseen nukkuessaan. Lehden mukaan tiedot kertoi artistin lähipiiriin kuuluva henkilö. Hän ei tuntenut kipua kuollessaan.

Eilen viranomaiset vahvistivat BBC:lle, että kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta tai mitään muutakaan epäselvyyksiä. Tiedottajansa mukaan George Michael ei ollut tapahtumahetkellä muuten sairaana.

Laulaja oli työskennellyt viime aikoina kuvausryhmän kanssa tehdäkseen elämästään dokumenttia. Se on määrä esittää Iso-Britanniassa maaliskuussa. Nyt kuvausryhmä joutui päätähden kuoleman myötä hieman suunnitelmista poikkeavaan tilanteeseen. Dokumentti tullaan todennäköisesti kuitenkin kokoamaan ja esittämään.