Mies haukkui Ivanka Trumpin lentokoneessa – someraivo sai odottamattoman käänteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka tulevan presidentti Donald Trumpin Ivanka-tytär joutui lapsineen sanallisen ahdistelun kohteeksi lentäessään Jetblue-lentoyhtiön tavallisella matkustajalennolla yksityiskoneen sijaan. Häntä ahdistellut mies poistettiin lennolta.

Pian selvisi, että huutelija oli miesystävänsä mukana ”ahdistellut Trumpia” jo lentokentällä ennen lentokoneeseen nousemista. Miehen ja tämän miesystävän törkeä käytös lapsia ja niiden äitiä kohtaan sai aikaan someraivoa, joka sai pian odottamattoman käänteen. Miesten henkilöllisyys nimittäin selvisi.

Twitter

Huutelija oli newyorkilainen lakimies Dan Goldstein, jonka puoliso on professori ja kirjailija Matthew Lasner. Nimien paljastuttua amerikkalaiset ovat suorastaan rynnänneet Amazoniin täyttämään hänen vuonna 2012 julkaistun High Life: Condo Living in the Suburban Century -kirjansa arvostelut yhden tähden murska-arvosteluilla. Tätä kirjoitettaessa tällaisia arvosteluja on jo yli 250. Arvostelijat eivät ole säästäneet sanoissaan kirjoja tyrmätessään.