Pelastetut pitbullit eivät saa pussaamisesta tarpeekseen – etsivät yhdessä kotia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daisy-niminen pitbull pelastettiin perheestä, jossa sitä kohdeltiin kaltoin. Daisy oli todella pelokas pelastamisen jälkeen, mutta sai kuitenkin turvaa ja tukea toisesta Prince-nimisestä pitbullista. Princestä tuli Daisyn todellinen prinssi, joka sai Daisyn muuttumaan jälleen iloiseksi koiraksi.

Nyt Daisy ja Prince etsivät yhdessä uutta perhettä, joka voisi adoptoida kummatkin koirat samaan kotiin. NowThis-nimisen sivuston julkaisemalla videolla nähdään miten erottamattomat koirista on tullut, minkä vuoksi eläinsuoja ei haluakaan antaa niitä enää eri perheisiin.

Daisy ja Prince nauttivat toistensa seurasta ja lattialla pussailemisesta. Ne nuolevat toistensa kuonoja makoillessaan matolla kuonot vastatusten ja pitävät tassuillaan toisistaan kiinni. Ihanat ystävykset myös nukkuvat yhdessä ja uneksivat uudesta yhteisestä kodista, jossa ihmisetkin antaisivat koirille niiden ansaitsemaa rakkautta.

These rescued pit bulls can't stop kissing each other — now all they need is a home together (via Dodo Impact)

Publié par NowThis sur dimanche 18 décembre 2016