Veljekset säästivät 10 vuotta äidin joululahjaan – yllättivät uudella bemarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset voivat kiittää vanhempiaan hyvästä kasvatuksesta ja eväistä elämään monella eri tapaa. Yksi antoisimmista tavoista on varmaan se, että lapsi menestyy, pärjää ja tulee toimeen omillaan. Australialaiset veljekset halusivat antaa muutakin ikimuistoista äidilleen.

Jason ja Daniel -nimiset miehet säästivät kymmenen vuotta, jotta saisivat ostettua äidilleen uuden auton. Veljekset halusivat osoittaa yksinhuoltajaäidilleen kiitollisuutta ja palkita hänet erinomaisesta kasvatustyöstä. Äiti sai käyttöönsä BMW:n.

Äiti ei aluksi uskonut poikiensa yllätystä. Kun nainen näki hopean värisen bemarin autotallissa, jähmettyi hän paikoilleen. Useita eri töitä lastensa hyväksi tehnyt äiti pääsee nyt huristelemaan lastensa kiitoslahjalla.

Two brothers surprised their mum with the ultimate Christmas prezzy of 'gratitude', buying her a brand new BMW. It took…

Publié par 7 News Perth sur dimanche 18 décembre 2016