Alienit palaavat valkokankaalle – hyytävä traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauhua ja scifiä yhdistelevä Alien-elokuvasarja saa jatkoa vuonna 2017. Alien ja Prometheus -elokuvien ohjaaja Ridley Scott on nimittäin palaamassa avaruushirviöiden pariin Alien: Covenant -elokuvan myötä.

Elokuvassa Covenant-aluksen miehistö saapuu kaukaiselle planeetalle, joka vaikuttaa päällisin puolin paratiisilta. Planeetan ainoa asukas vaikuttaa olevan Prometheus-elokuvasta tuttu, Michael Fassbenderin esittämä androidi David. Kuten arvata saattaa, uudesta maailmasta paljastuu pian synkkä salaisuus.

Alien: Covenant -elokuvan tuore traileri julkaistiin verkossa joulupäivänä. Fassbenderin ohella elokuvan päärooleissa nähdään Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride ja James Franco. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 19. toukokuuta 2017.