FBI:n joulutervehdys naurattaa – kuin pikkulapsen tekemä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen liittovaltion keskusrikospoliisi FBI julkaisi jouluaattona Twitter-tilillään jouluisan tervehdyksen. Se lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa, mutta hieman toisenlaisesta syystä kuin tarkoitus ehkä oli.

Joulutervehdyksessä Twitter-seuraajille toivotetaan hyviä pyhiä yksinkertaisen lumiukkopiirroksen kera. Monet somekäyttäjät arvostelivat nopeasti tehdyn näköistä kuvaa ankaralla kädellä. Joulutervehdystä kutsuttiin muun muassa rikokseksi graafista suunnittelua kohtaan, ja sen epäiltiin olevan tehty MS Paint -ohjelmalla.

– Pääsette käsiksi miljooniin sähköposteihin ja tämä oli paras jouluaiheinen kuva minkä löysitte, Twitter-käyttäjä Lindsay kirjoitti.

– Miksi annatte 5-vuotiaan lapsenne leikkiä tietokoneidenne MS Paintilla? Ei järin turvallista, Twitter-käyttäjä Merisa kommentoi.