George Michael lahjoitti salaa rahaa sitä tarvitseville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulupäivänä kotinsa sängystä kuolleena löytynyt poptähti George Michael ei paistatellut otsikoissa hyväntekeväisyydellä, mutta tuoreimpien paljastusten mukaan kulissien takana hän kuitenkin auttoi rahallisesti alan järjestöjä ja jopa hänelle entuudestaan aivan tuntemattomia ihmisiä.

Televisiojuontaja Richard Osman paljasti eilen kuinka eräs nainen oli kertonut television Deal or No Deal -kilpailussa yrittävänsä parhaillaan säästää 15.000 punnan edestä rahaa voidakseen saada lapsen koeputkihedelmöityksellä. Ohjelmassa naisella ei ollut onni myötä, mutta seuraavana päivänä naisen puhelin soi, ja soittaja oli George Michael. Hän kertoi maksavansa operaation.

Lisäksi poptähti oli antanut tarjoilijalle 5.000 punnan juomarahan saatuaan kuulla, että sairaanhoitajaksi opiskeleva tarjoilija painiskeli suuren opintolainan kanssa. Lisäksi George Michael teki suuria lahjoituksia muun muassa Childline ja Terrence Higgins Trust and Macmillan Cancer Support -järjestöille.

Parhaillaan odotetaan mielenkiinnolla hänen testamenttiaan, sillä arviolta 100 miljoonan euron omaisuudesta voi mennä merkittävä osa hyväntekeväisyyteen.