Ufotutkija löysi Marsista lusikan: ”Todistaa elämän planeetalla!”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on julkaissut ahkerasti kuvamateriaalia Marsista. Vaikka Marsiin ei ole vielä tehty miehitettyä lentoa, uskoo osa ihmisistä planeetalla olleen muinaisia sivilisaatioita. Jotkut uskovat marsilaisten elävän edelleen.

Virallisten tutkimusten mukaan on mahdollista, että Mars-planeetan pinnalla on mikroskooppista elämää. UFO Hunter -nimimerkillä videoitaan tehtaileva vloggari on kertonut NASA:n julkaisemista kuvista löytämästään esineestä. Hänen mukaansa Marsin pinnalla näkyy tuikitavallinen lusikka. Kuvista on löydetty ruokailuvälineiden lisäksi muun muassa sormus ja hanskat.

Kuvissa näkyvä lusikka muistuttaa nykyaikaista ruokailuvälinettä. Esimerkiksi muinaisessa Egyptissä lusikoita valmistettiin puun lisäksi luista ja kivistä. Nettiin julkaistut kuvat Marsista ovat Curiosity-luotaimen ottamia. Curiosityn tarkoitus on tutkia Marsin elinmahdollisuuksia.