Realitytähdelle osa George Michaelin 100 miljoonan perinnöstä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti George Michael jakoi avokätisesti suurta omaisuuttaan vielä elossa ollessaan. Miehellä ei ole omaa jälkikasvua, mutta hänen otaksutaan kirjoittaneen testamenttiinsa perinnönsaajiksi kummilapsensa ja sukulaisensa. Miehellä oli arviolta sadan miljoonan euron suuruinen omaisuus.

George Michaelilla oli useita kummilapsia. Yksi heistä on Vanderpump Rules -realityohjelmasta tuttu DJ James Kennedy. Lontoosta kotoisin oleva mies on George Michaelin serkun ja entisen bändikaverin Andros Georgioun poika.

James Kennedy jakoi kuolinuutisen jälkeen yhteiskuvan Instagramissa kummisetänsä George Michaelin kanssa, Too Fab paljastaa.

Metro-lehti uutisoi, että George Michaelilla oli myös muita kummilapsia, kuten Geri Hornerin Bluebell-tytär, Shirlie Hollimanin Roman ja Harley Moon -nimiset lapset. Myös George Michaelin sisarusten ja Fadi Fawaz -nimisen poikaystävän otaksutaan perivän osuutensa jättiomaisuudesta.