Vaimo pyysi ajamaan parran – mies näyttää nyt naiselta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan naiset pitävät parrakkaita miehiä potentiaalisempana kumppanina pitkäaikaiseen parisuhteeseen. Pitkiä partoja voi hoitaa ja niistä saa siistejä asianmukaisella trimmauksella. Nyt eräs vaimo kyllästyi miehensä kasvoissa rehottaviin karvoihin.

The LAD Bible on julkaissut Facebookissa hervottoman kuvan, jossa on partansa ajellut mies. Herra kertoo, että hänen vaimonsa oli vaatinut miestä ajamaan partansa pois. Aviomiehen ulkonäkö muuttui radikaalisti.

Mies näyttää jälkeen-kuvassa naiselta. Syynä lienee hänen kammatut hiuksensa, jotka lepäävät siististi jakauksessa ja olkapäillä. Taannoin tehdyssä tutkimuksessa naiset saivat arvioida miehen kuvaa, jolla oli kolmessa eri kuvassa erilainen parta. Ensimmäisessä oli sänki, toisessa pitkä ja tuuhea ja kolmannessa ei ollenkaan. Parrakas versio oli naisten mielestä parhaimman näköinen.

Never shave

Publié par The LAD Bible sur mardi 27 décembre 2016