Seksihotellit yleistyvät Japanissa – kodit liian pieniä intiimeihin hetkiin

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanissa on noin 35.000 love hotelia, eli seksin harrastamiseen tarkoitettua majoitusalan liikettä. Belgialainen valokuvaaja Zaza Bertrand vieraili hotelleissa ikuistamassa pareja valokuvanäyttelyään varten. Rakkaushotellit ovat usein ainoita paikkoja, joissa pariskunnat voivat harrastaa seksiä.

Japanissa on korkeat asuntojen vuokrat. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että asunnoissa asuu samaan aikaan useampi ihminen tai sukupolvi. Tällöin pariskuntien on lähes mahdotonta harrastaa seksiä ilman, että muut asukkaat kuulisivat tai näkisivät. Ongelmaan on ratkaisu: Love Hotel.

Japanilaiset kärsivät läheisyyden puutteesta. Ratkaisuksi on rakennettu rakasteluun soveltuvia hotelleja, joita vuokrataan käyttäjille tuntitaksalla. Zaza Bertrand etsi vapaaehtoisia valokuvattavia netti-ilmoituksilla. Nainen tarjosi pareille hotellin palvelut kolmeksi tunniksi. Bertrand ikuisti kuviin hetkiä ennen varsinaista yhdyntää.

Perinteisten japanilaishäiden järjestäminen on kallista. Nuoret asuvat yhä pidempään vanhempiensa luona, keskittyvät uraansa ja unohtavat seksuaalisuutensa. Hotelleissa vierailee myös syrjähyppyjä tekeviä ihmisiä, mutta myös tavallisia pareja, jotka haluavat kahdenkeskistä aikaa, Dazed uutisoi.

Expecting my very first book in november!

Publié par Zaza Bertrand sur dimanche 2 octobre 2016

Publié par Zaza Bertrand sur dimanche 6 novembre 2016