Charlie Sheeniltä törkeä kommentti julkkiskuolemiin: ”Trump seuraavaksi, kiitos!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa julkkistähdiltä tulee tasaisin väliajoin ylilyöntejä, joita he itsekin varmasti myöhemmin katuvat tai häpeävät. Tuorein kohuttu tapaus on nyt tullut näyttelijä Charlie Sheeniltä, joka julkaisi näyttelijä Carrie Fisherin ja tämän äidin Debbie Reynoldsin kuolemien jälkeen hämmentävän tweetin Donald Trumpista.

Viestissään 51-vuotias Sheen viittasi selvästi viimeaikaisiin julkkistähtien kuolemiin, kun hän kirjoitti ”Trump seuraavaksi, kiitos!”. Viesti sai välittömästi aikaan somekohun, jossa valtaosa kommentoineista piti näyttelijän viestiä mauttomana ja typeränä tekona.

Myös monet Trumpin vastustajat ovat olleet sitä mieltä, että nyt alitettiin rima. Osa on kertonut toivovansa, että Trumpin sijaan juuri Sheen olisi seuraava kuollut julkkis. Jotkut kommentoineista ovat lisäksi vaatineet Sheenin pidättämistä ja asettamista syytteeseen, kun hän on julkisesti toivonut tulevan presidentin kuolemaa. Donald Trump astuu virkaansa 20. tammikuuta.