Mies lisäsi turbiinimoottorin lumilautaan – näin siinä kävi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä jos lumilaudalla voisi liikkua vaakasuorilla pinnoilla samaan tapaan kuin esimerkiksi skeittilaudalla? Tämä ei tietenkään ole mahdollista, sillä lumilaudan tapauksessa jalat ovat jatkuvasti kiinni laudassa.

Youtube-käyttäjä Hacksmith on kuitenkin tuoreella videollaan keksinyt keinon, jolla lumilaudalla voi liikkua muutenkin kuin rinnettä pitkin. Ratkaisu löytyy pienikokoisista turbiinimoottoreista, joita käytetään esimerkiksi kauko-ohjattavissa lentokoneissa.

Erityisen nopeaa turbiinimoottoreilla varustetulla lumilaudalla ei pääse liikkumaan, mutta vahaamisen jälkeen se kulkee eteenpäin kohtalaisesti. Hacksmith aikoo kuitenkin parannella keksintlään ja kokeilla lautaa uudelleen tulevalla videolla.