Äiti jätti taaperon autoon yöksi talvipakkasella – pelastajat saapuivat viime hetkellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vuoden huonoin äiti -palkinto voidaan ojentaa Yhdysvaltojen Denverissä asuvalle Nicole Carmonille, joka oli jättänyt kaksivuotiaan poikansa autoon yön ajaksi. Auto oli parkkeerattu ostoskeskuksen parkkipaikalle. Denverissä on talvi.

Hätäkeskus sai lauantaiaamuna erikoisen puhelun, kun 26-vuotias Nicole Carmon ilmoitti lapsensa olleen paikallisen ostoskeskuksen parkkipaikalla. Nainen selitti joutuneensa kolariin, menettäneensä muistinsa, eikä tiennyt, miten oli päässyt kotiin autolta. Hän oli jättänyt kaksivuotiaan talven armoille.

Poliisit ja pelastusviranomaiset riensivät paikalle ja löysivät perheen ajoneuvon paksun lumikerroksen alta. Taapero oli ollut autossa ainakin seitsemän tuntia, mutta jäi koettelemuksesta henkiin. Poika toimitettiin sairaalaan vakavan hypotermian vuoksi, ja hänen äitinsä pidätettiin, FOX-paikallisuutiskanava kertoo.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.